8 τρόποι για ένα καλύτερο μπάνιο!

Το μπάνιο είναι ένα βασικό "δωμάτιο" του σπιτιού. Πρέπει να είναι καθαρό, περιποιημένο, οργανωμένο και πάνω από όλα φιλόξενο σε εσάς και τους επισκέπτες σας. Πως μπορείτε όμως να το καταφέρετε αυτό;

1. Χρησιμοποιήστε πλαστικά κουτιά, ειδικά για την οργάνωση μπάνιου, για να μπορέσετε να οργανώσετε τα "χύμα" πράγματά σας όπως καλλυντικά, μακιγιάζ κτλ

2. Εάν έχετε πολλά παιδιά, μια καλή λύση είναι να έχετε 2 ξεχωριστούς νυπτήρες στο μπάνιο σας. Έτσι το πρωί δεν θα έχετε συνωστισμό και τσακωμούς.

3. Αποφύγετε να βάζετε καθαριστικά και ισχυρά χημικά μέσα στα ντουλάπια του μπάνιου σας. Επειδή το μπάνιο δεν έχει καλό εξαερισμό τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ένας τρόπος να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες αναθυμιάσεις.

4. Έχετε πάντα ένα συρτάρι ή ντουλάπι με τα φάρμακά σας (προσοχή όμως να μην μπορούν να το φτάσουν παιδιά)

5. Αφήστε τα ξυραφάκια σας μακριά από το ντους ώστε να στεγνώσουν και να μην πιάσουν μικρόβια και μούχλα.

6. Εάν θέλετε να οργανώσετε πιο σωστά το μπάνιο σας, πάρτε μια θήκη για χρυσαφικά και βάλτε ό, τι μικροαντικείμενο δεν χρειάζεστε άμεσα.

7. Αλλάξτε το τηλέφωνο του ντους με ένα που θα είναι μικρότερο αλλά με μεγαλύτερη πίεση. Έτσι θα είναι πιο αποτελεσματικό και θα κάνετε και οικονομία.

8. Βάλτε μια ντουλάπα σε κάποιο σημείο του μπάνιου σας και αποθηκεύστε όλες τις πετσέτες και τα μπουρνούζια σας.