Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Οι σύγχρονες θεραπείες αισθητικής έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στον τομέα της οδοντιατρικής. Θέλοντας να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, η επίσκεψη στον οδοντίατρο, μπορεί να συνοδευτεί και από θεραπείες αισθητικής, όπως το Botox και το Υαλουρονικό οξύ. Και οι δύο τεχνικές αυτές, θεωρούνται σύγχρονες και απολύτως ασφαλείς, εφόσον πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους.

Το botox είναι μία πρωτεΐνη, που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια κλινικά στην ιατρική γενικότερα, με μεγάλη επιτυχία. Στο οδοντιατρικό μας κέντρο εφαρμόζουμε τις τεχνικές αυτές με εντυπωσιακά αποτελέσματα, στις εξής περιοχές του προσώπου:

 1. Στις οριζόντιες ρυτίδες του προσώπου
 2. Στις ρυτίδες του μεσόφρυου
 3. Στην εξωτερική πλευρά του ματιού που σχηματίζεται γωνία (πόδι της χήνας), ενώ δύναται να ανασηκωθεί και το βλέφαρο
 4. Στο άνω χείλος, μειώνοντας τις κάθετες ρυτίδες (που δημιουργούνται συνήθως από το κάπνισμα)
 5. Στην περιοχή του λαιμού
 6. Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη επεμβατικής μεθόδου, όπως κακή δομή γνάθου, κλπ.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας, που φροντίζει για τη διατήρηση της σφρηγιλότητας του δέρματος. Στο οδοντιατρείο μας χρησιμοποιούμε το συστατικό αυτό για επεμβάσεις σε σημεία όπως:

 • Στις ρυτίδες καπνιστών, γύρω από τη μύτη, τα χείλη και την παρειά
 • Στην άκρη του στόματος (ελαφρύ σήκωμα)
 • Στα ζυγωματικά, δίνοντας όγκο
 • Στο περίγραμμα της κάτω γνάθου
 • Στο μεσόφρυο
 • Στα χείλια για τόνωση του σχήματός τους και για αύξηση του όγκου τους
 • Στην εξάλειψη δερματικών ατελειών

Στο οδοντιατρική κλινική dentaldream.gr παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, για κάθε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη επέμβασης στο πρόσωπό σας.

 

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

rolex

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να αγοράσετε επώνυμα ρολόγια στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο προσφέρει τη δυνατότητα να βρείτε πολλές επώνυμες μάρκες ρολογιών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα διαδικτυακά καταστήματα ρολογιών προσφέρουν τα περισσότερα ρολόγια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πραγματοποιώντας τεράστιες εκπτώσεις. Δεδομένου ότι τα διαδικτυακά καταστήματα δεν ενοικιάζουν χώρο αποθήκευσης για τα ρολόγια που εμπορεύονται, δεν χρειάζεται να πληρώνουν κάποιο ενοίκιο.

Τα χρήματα που εξοικονομούν από τη μείωση ή την εξάλειψη των λειτουργικών εξόδων, επιτρέπουν στα διαδικτυακά καταστήματα να μειώσουν τις τιμές των επώνυμων ρολογιών. Επομένως, είστε σε θέση να αγοράσετε ρολόγια επώνυμων σχεδιαστών ακόμη και αν διαθέτετε χαμηλό μπάτζετ.

Το πιο προφανές όφελος της αγοράς επώνυμων ρολογιών από το διαδίκτυο είναι η ευκολία με την οποία μπορείτε να το πράξετε. Μπορείτε να ψωνίσετε απολαμβάνοντας την άνεση του σπιτιού  σας και να πλοηγηθείτε σε διάφορα καταστήματα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψετε τον καναπέ σας. Τα διαδικτυακά καταστήματα παρέχουν πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα παραγγελιών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να είναι βολικά σε σας. Δεδομένου ότι η διαδικτυακή σύγκριση καταστημάτων είναι τόσο εύκολη, μπορείτε αποτελεσματικά να βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες αγορές και να συγκρίνετε τις τιμές που προσφέρουν οι διάφορες ιστοσελίδες.

Το διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο έρευνας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε πληροφορίες για επώνυμα ρολόγια. Μερικά διαδικτυακά καταστήματα προσφέρουν παρουσιάσεις των προϊόντων τους στις ιστοσελίδες τους. Αυτές οι παρουσιάσεις μπορεί να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας και να εστιάσετε στο αντικείμενο που επιθυμείτε.

Η αγορά επώνυμων ρολογιών στο διαδίκτυο σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε ρολόγια στον ελεύθερο σας χρόνο, ώστε να πραγματοποιήσετε την καλύτερη δυνατή αγορά.

Go to top