Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

10 λόγοι για την ανακαινιση πρακτορείου ΟΠΑΠ

  1.  Ανανεώνοντας το χώρο σας, ανανεώνεται η διάθεσή σας και η επιθυμία σας να είστε πρόθυμοι, εξυπηρετικοί και ευγενικοί.
  2. Προσεγγίζετε με εντελώς διαφορετική αίσθηση την καθημερινότητα στο χώρο σας, στον οποίο είσαστε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί.
  3. Δημιουργείτε εκ νέου ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ που να αντανακλά τις καινούριες προσωπικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες.
  4. Η εποχή μας αλλάζει και ταυτόχρονα μεταβάλλονται οι ανάγκες μας για να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα καις προτιμήσεις των εραστών (λατρών) της τύχης.
  5. Η ανανέωση του πρακτορείου σας, σας τοποθετεί ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.
  6. Με την ανακαίνιση εντυπωσιάζετε με τον νέο ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου σας και δυνατότητας σας να ανανεώνεστε.
  7. Ανανεώνετε την έμπνευση των παιχτών σας και εξιτάρετε τους λάτρεις της Θεάς Τύχης.
  8. Δημιουργείται έναν πιο πρακτικό, πρωτότυπο και εργονομικό χώρο ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις.
  9. Ο επαγγελματισμός σας και η αγάπη για το χώρο που διαθέτετε, αναδύετε από την ανακαίνισή σας.
  10. Αποκαλύπτετε την αγάπη σας για τη δουλειά σας και αφήνετε το στίγμα σας με το ανανεωμένο περιβάλλον και τον πιο εργονομικό χώρο.
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα με απλά υλικά ένα μοντέρνο διαχωριστικό από γυψοσανίδα.

ΘA XPEIAΣTEITE:

• Mεταλλική μεζούρα
• 2 ή 3 φύλλα γυψοσανίδας
• 1 κομμάτι πρόχειρου ξύλου ή πάγκο εργασίας
• Hλεκτρικό δράπανο
• Xωνευτές βίδες
• Kατσαβίδι

Τα συστήματα χωρισμάτων σε εσωτερικές εφαρμογές αποτελούνται από μεταλλικό σκελετό (ορθοστάτες και στρωτήρες) πάνω στον οποίο βιδώνονται αμφίπλευρα οι γυψοσανίδες σε μία ή περισσότερες στρώσεις με ειδικές βίδες διαφόρων μηκών ανάλογα με το συνολικό πάχος των στρώσεων. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου, (υψηλά ποσοστά σχετικής υγρασίας, πυραντίσταση, ηχομόνωση, μηχανικές αντοχές, προστασία από εκπομπή ακτινοβολίας, μεγάλα ύψη κ.λ.π.), μπορεί να χρησιμοποιηθούν αντίστοιχες γυψοσανίδες και συστήματα τα οποία εκπληρώνουν αυτές τις απαιτήσεις. Είναι δυνατόν να κατασκευαστούν ακόμα και καμπύλα χωρίσματα με κατάλληλη επεξεργασία των γυψοσανίδων ή με ειδικές εύκαμπτες γυψοσανίδες.
Όταν θέλουμε να κατασκευάσουμε διαχωριστικό από γυψοσανίδα, πρώτα ξεκινάμε με τη μέτρηση και τη χάραξη του σκελετού. Οι στρωτήρες και οι ορθοστάτες που είναι τοποθετημένοι περιμετρικά της τοιχοποιίας πρέπει να εφαρμόζουν χωρίς κενά και να σφραγίζονται με αφρώδη αυτοκόλλητη ηχομονωτική ταινία. Η εργασία αυτή πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε όταν απαιτείται ηχομόνωση. Τα μεταλλικά προφίλ πρέπει να στερεώνονται με βίδες και βύσματα σε όλα τα συνορεύοντα δομικά στοιχεία σε αποστάσεις μικρότερες του 1m. Οι γυψοσανίδες τοποθετούνται όρθιες, συγκρατούνται, πιέζονται και βιδώνονται πάνω στο σκελετό κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται οι παραμορφώσεις. Το βίδωμα γίνεται σε αποστάσεις των 25cm. Σε περίπτωση διπλής στρώσης οι αποστάσεις του βιδώματος της πρώτης στρώσης μπορούν να τριπλασιαστούν σε 75cm.Τυχόν οριζόντιοι αρμοί στα εγκάρσια άκρα τους πρέπει να μετατίθενται. Εάν πρόκειται για κατασκευή τοίχου μονής στρώσης γυψοσανίδας πρέπει η ένωση των γυψοσανίδων να γίνεται πάντα πάνω σε μεταλλικό προφίλ. Οι βίδες πρέπει να διαπερνούν τη γυψοσανίδα κάθετα και να εισχωρούν στα μεταλλικά προφίλ του σκελετού κατά 10mm. Οι κεφαλές τους πρέπει να βυθίζονται κατά 1mm περίπου στην επιφάνεια της γυψοσανίδας με κατάλληλη ρύθμιση του βιδοδράπανου ώστε να μπορούν να στοκάρονται. Παραμορφωμένες ή λάθος τοποθετημένες βίδες πρέπει να απομακρύνονται και να αντικαθίστανται, σε απόσταση 5 cm από την προηγούμενη θέση, με καινούριες.

 http://anakainiseis-opap.gr

Go to top