Οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αξιοποιούν την πληθώρα των τοπικών προϊόντων και συνθέτουν μία κουζίνα μεσογειακή, υγιεινή και γευστική. Η διατροφή μας είναι πλούσια σε ψάρι, λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, πουλερικά και χαμηλή σε κόκκινο κρέας. Ερευνητές ανά τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η χρήση και ο συνδυασμός αυτών των υλικών στην καθημερινή μας διατροφή, προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από καρδιολογικές και άλλες παθήσεις.

Μαγειρέψτε λοιπόν, υγιεινά και νόστιμα, και περιποιηθείτε την οικογένεια και τους φίλους σας.