Λιποαναρρόφηση για τη μείωση βάρους

Η ιδέα να απαλλαχθείτε οριστικά από το λίπος είναι ελκυστική σε πολλά επίπεδα.

Αυτός είναι ο λόγος που η λιποαναρρόφηση έχει καταστεί μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές πλαστικής χειρουργικής.

Δυστυχώς, η λιποαναρρόφηση δεν είναι η γρήγορη διόρθωση που πολλοί πιστεύουν πως είναι. Ενώ η λιποαναρρόφηση θα αφαιρέσει αρκετό λίπος από σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος, δεν έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει μία υγιεινή διατροφή και τη φυσική άσκηση. Στην πραγματικότητα, πολλοί χειρουργοί πραγματοποιούν τη χειρουργική επέμβαση μόνο σε άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται πολύ κοντά στο ιδανικό τους βάρος.

Πολλοί άνδρες και γυναίκες θα χρησιμοποιήσουν την λιποαναρρόφηση για να καταπολεμήσουν τις επιδράσεις της κληρονομικότητας. Είναι εξαιρετική λύση για την αφαίρεση του εσωτερικού λίπους που όλες οι γυναίκες στην οικογένεια σας φαίνεται να αναπτύσσουν.

Η λιποαναρρόφηση θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στους ασθενείς των οποίων το δέρμα έχει αρκετή ελαστικότητα, ώστε να τεντωθεί στο πλαίσιο του νέου σχήματος του σώματος. Οι μεγαλύτερης ηλικίας ασθενείς μπορεί να είναι απογοητευμένοι βλέποντας μεν το λίπος να έχει φύγει, αλλά το δέρμα να παραμένει χαλαρό και πεσμένο.

Ο πλαστικός χειρουργός σας θα αξιολογήσει αν είστε καλός υποψήφιος για λιποαναρρόφηση.

Ο χειρουργός μπορεί να προτείνει ορισμένες χειρουργικές επεμβάσεις ανόρθωσης σε συνδυασμό με την λιποαναρρόφηση, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα πετύχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Η επιλογή του χειρουργού είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε περίπτωση που θέλετε να αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από την επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Η λιποαναρρόφηση δεν είναι απλώς ένα ζήτημα αφαίρεσης του λίπους. Ο χειρουργός σας πρέπει να προσέξει το σχήμα και την ισορροπία της περιοχής του σώματος σας. Καλό θα ήταν να έρθετε σε επικοινωνία με αρκετούς γιατρούς ώστε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή σχέση με τον μελλοντικό σας χειρουργό.