Πίνακες για το Παιδικό Δωμάτιο

Πίνακες για το Παιδικό Δωμάτιο

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση καθώς, τις περισσότερες φορές, συμπίπτει με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η χαρά που φέρνει ένα μωρό εκδηλώνεται μέσα από την επιθυμία μας να του προσφέρουμε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να είναι ένας χώρος πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα  Ένας χώρος παραμυθένιος που να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική του φαντασία. Θέλουμε με λίγα λόγια να του προσφέρουμε το καλύτερο.

Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε είναι πολλές. Τι χρώμα θα είναι οι τοίχοι, τι θα στρώσουμε στο πάτωμα, τι σχέδιο θα έχει το φωτιστικό, τι χρώμα θα είναι η κουρτίνα, τι έπιπλα θα χρειαστούμε και πως θα τα τοποθετήσουμε στο χώρο.

Μια ωραία και πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι οι πίνακες με χαρούμενα, ζωηρά χρώματα και παιδικές παραστάσεις από αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Η επιλογή των χρωμάτων, της παράστασης και των ηρώων που θα απεικονίζονται στον πίνακα μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου επιλογή του παιδιού εφ’ όσον φυσικά είναι σε ηλικία που μπορεί να επιλέγει.

Συζητήστε μαζί του για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του ήρωες, τα αγαπημένα του ζωάκια, τα αγαπημένα του χρώματα και γενικότερα τι θα του άρεσε να βλέπει κάθε μέρα στο δωμάτιο του ώστε να το αισθάνεται σαν τον απόλυτα προσωπικό του χώρο. Συνήθως στα αγόρια αρέσουν οι σούπερ ήρωες, τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, τα διαστημόπλοια, τα αθλήματα, τα άγρια ζώα, οι πειρατές κ.α. ενώ στα κορίτσια αρέσουν οι νεράιδες, οι πριγκίπισσες, οι πρωταγωνιστές των παραμυθιών.

Στο Internet θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες με μεγάλη ποικιλία από παιδικούς πίνακες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους έτοιμους ή να κάνετε μια ειδική παραγγελία.

Εμείς σας προτείνουμε το site: baby-eshop.eu όπου θα βρείτε μια σειρά από φωτογραφίες παιδικών παραστάσεων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η διαδικασία παραγγελίας είναι ιδιαίτερα απλή και ο πίνακας έρχεται στο σπίτι σας αντικαταβολή ή τον παραλαμβάνετε από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα παρέα με τον μικρούλη ή την μικρούλα σας και διαλέξτε μαζί τον ή τους πίνακες που θα τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τα δικά του/της γούστα. Η εμπειρία σίγουρα θα είναι διασκεδαστική και θα μείνει αξέχαστη και στους δύο σας.